Tak Sangka Mudah Je Sebenarnya Nak Hilangkan Jerawat & Kulit Berminyak ni

Tak sampai 30 hari pun dah boleh hilang jerawat…

Buat Pertama Kali  Sabun Diekstrak Dari Buah Tomato dan Diiktiraf dari Pegawai Perubatan KKM

Menjadi pilihan artis dan kebanyakkan influencer Instagram dan TikTok
5/5 Reviews
5/5

Anda mesti ada masalah kulit berjerawat dan berminyak kan sehingga..

JANGAN RISAU….
Dapatkan Formula Ekstrak Tomato baharu yang telah membantu lebih 13,997 Wanita Malaysia Selesaikan Masalah Kulit Jerawat  Tak Sampai 1 Bulan

Mereka yang mengalami Jerawat & Kulit Berminyak sering mengalami masalah-masalah seperti berikut

Dah try macam-macam produk tapi tak berkesan

Penat, kecewa, duit dah habis beribu-ribu beli macam-macam produk tapi tak jugak berhasil.

Dah pakai banyak produk tapi kulit makin teruk

Dah pakai bermacam macam produk smpai kulit pun jadi nipis, jadi makin teruk jeragatnya,makin tak beseri.

‘Give up’ nak pakai apa-apa untuk kulit

Sometimes rasa dah give up dan malas dah nak cuba apa-apa produk lain. 

Terpaksa makeup tebal nak cover masalah kulit

Nak keluar kemana-mana mesti wajib mekap sebab nak cover bahagian kulit yang ada masalah tu. 

Jangan susah hati, sebab rata-rata pengguna setia kami pun dahulu ada masalah seperti anda juga. Sehinggalah mereka mencuba EMME TOMATO SOAP ini..Baca kisah di bawah

Kisah Benar Cik Nur Yang Dulu Hampir Kemurungan Kini Tersenyum Kembali Setelah Wajah Pulih

Di saat usia 20an, semua perempuan boleh dikatakan aktif dengan kawan, bersosial,travel,melawa dan enjoy life. Tetapi tidak bagi cik Nur. Ini kerana cik Nur mempunyai masalah jerawat yang teruk,kusam dan gelap selama bertahun tahun sehingga membuatkan dia malu untuk berjumpa dengan kawan kawan. Setiap kali cik Nur tengok cermin, dia akan berasa marah dan sedih disebabkan banyak duit dihabiskan untuk rawat masalah jerawat tetapi tiada satu pun berkesan buat jadi teruk lagi ada lah. Cover dengan makeup tebal tebal pun tetap nampak  bahkan lebih teruk dan rasa berat wajah bila pakai makeup. Time tu…cik Nur rasa macam nak “Give up” sehinggakan selalu menangis dan hampir murung.

Sampai satu masa kawan cik Nur perkenalkan EMME TOMATO SOAP. Cik Nur tekad dengan konsisten mencuci wajahnya dengan EMME TOMATO SOAP 2 kali sehari siang selepas bangun tidur dan malam sebelum tidur dan gunakan bahagian scrub 2 kali seminggu. Jerawatnya makin mengecut dan terus hilang walaupun beberapa hari guna. Sejak tu, cik Nur rasa seronok sangat sebab masalah yang bertahun tahun boleh diselesaikan dalam 14  hari je. Kini cik Nur rasa lebih yakin,cantik dan semangat.. 

Wow...Baru 2 minggu guna EMME TOMATO SOAP dah nampak banyak perbezaan.Jerawat makin hilang dan glowing
"Alhamdulillah..Sebelum ni kena pakai filter kalau nak selfie kerana wajah kusam dan gelap.Kini tak perlu dah kerana semakin cerah dan flawless"
"Alhamdulillah banyak perubahan sy nampak..Bukan setakat nampak cerah,bekas jerawat pun hilang ni..Suka sangat"
"Seronok akak Noraini kerana jerawat beransur kecut dan hilang. Wajah macam remaja walaupun dah nak masuk 50 tahun"

Wow mantap..Memang berbaloi dengan hanya EMME TOMATO SOAP ni sahaja dapat selesaikan pelbagai masalah kulit

Memperkenalkan…

EMME TOMATO SOAP

Ekstrak Buah Tomato

Buah tomato yang diiktiraf
oleh pakar kulit sedunia untuk merawat masalah kulit

Teknologi "Nano Absorption"

Khasiat buah tomato mudah meresap dalam kulit dan merawat jerawat 

Mild Exfoliate

Membersih kulit wajah sehingga ke liang liang pori

Rawat Jerawat Seawal 7 Hari

Formula  baru yang boleh merawat jerawat dengan cepat

4 ramuan utama EMME TOMATO SOAP yang bertindak mencantikkan kulit

Ekstrak Tomato

Merangsang dan pembentukan kolagen juga seratakan tona kulit

Argan Oil

Merawat masalah kulit kerana kaya dgn vitamin & antioksidan

Tea Tree Oil

Mengecutkan jerawat dgn cara mengawal minyak berlebihan .

Fucowhite

Memudarkan jeragat & parut sekaligus buatkan anti penuaan

Kenapa EMME TOMATO SOAP sangat berkesan?

EMME TOMATO SOAP mempunyai formula khas untuk mencantikkan  kulit dari dalam. Ia membantu nutrien meresap dalam kulit dengan lebih mudah dan bertindak dengan sempurna.

Sesuai untuk pelbagai jenis kulit termasuk kulit sensitif

Formula EMME TOMATO SOAP yang sesuai untuk semua jenis kulit. Ia telah diuji boleh digunakan berkali-kali tanpa mendatangkan masalah kepada kulit.

Tona kulit sekata

Ektrak Buah Tomato dalam EMME TOMATO SOAP membantu membaiki struktur kulit menjadi rata termasuklah tona dan bekas-bekas parut. Ini menjadikan kulit anda kelihatan semakin cantik.

Tiada bahan campuran

EMME TOMATO SOAP telah melalui ujian makmal dan disahkan tidak mempunyai bahan terlarang dan selamat digunakan

Bersih Sehingga Liang Pori

EMME TOMATO SOAP mempunyai scrub yang membantu menyingkirkan bahan kotoran dalam liang pori

Memiliki Kelulusan
Kementerian Kesihatan Malaysia

100% Selamat Untuk Digunakan !
Produk EMME TOMATO SOAP ini Disyorkan oleh Pegawai Perubatan KKM, Dr Firdaus Ramli  atas sebab produk ini telah melalui proses “LAB TEST” dan juga “MUSLIM PRODUK”

Proses rawatan EMME TOMATO SOAP dalam 30 hari

"Gambar Perubahan Setelah Konsisten Guna EMME TOMATO SOAP Selama 30 Hari"

Minggu 1

Untuk membersihkan  kulit sekaligus perlahan-lahan mengecutkan jerawat

Minggu 2

EMME TOMATO SOAP akan merawat jerawat dan mengecilkan liang pori

Minggu 4

EMME TOMATO SOAP akan menjaga kulit daripada jerawat sekaligus mencerahkan,
dan mencantikkan
kulit

Disclaimer: Efek penggunaan adalah berdasarkan maklum balas daripada pengguna-pengguna yang telah menggunakan produk ini. Kesan tindak balas adalah bergantung pada individu.

DENGAN EMME TOMATO SOAP

Alami Sendiri Perubahan Kecantikan Kulit Yang Luar Biasa
Jerawat & Parut  Semakin Lenyap

Jerawat diwajah semakin hilang dan parut lama kelamaan akan hilang sepenuhnya

Kulit Kusam Kini Cerah Glowing Berseri Seri

Kulit semakin hari semakin membaik pulih menjadikan kulit cerah dan glowing

Jeragat & Bintik Hitam Semakin Lenyap

Jeragat diwajah semakin
pudar dan lama lama akan hilang sepenuhnya

Tona Kulit Semakin Sekata

Warna kulit kelihatan sekata dan nampak semakin cantik kerana tidak bertompok

Mengapa lebih 13,779+ pengguna ❤️ EMME TOMATO SOAP
InsyaAllah. Izinkan EMME TOMATO SOAP bantu anda dapat hasil seperti pengguna setia kami ni …
Alhamdulillah.. 3 hari je pakai EMME TOMATO SOAP boleh bagi kesan macam ni
Member siap tanya akak zarith pakai apa sebab jerawat dah hilang
Bila muka dah flawless nak jumpa kawan2 pun tak segan
Baru 6 hari try terus susut jerawat walaupun jerawat naik berbulan bulan
Dulu wajah gelap,kusam & banyak jeragat.Kini lebih cerah dan jeragat menipis
Walaupun baru pakai tapi kesan nampak ketara
Muka gelap kusam. Tapi bila pakai sabun ni muka terasa lembut cerah..
Bangun pagi jerawat terasa kecut..Memang seronok
Parut dah pudar dan jerawat kurang walaupun kulit sensitif tetapi sesuai bila pakai
Jerawat berkurang apabila konsisten guna EMME TOMATO SOAP
Wow...Kesan putih sangat ketara apabila konsisten consume EMME D5 SNO BOOSTA
Dah nak masuk 60 tahun tapi kulit nampak sangat glowing

RUPANYA INI CARA YANG BETUL HILANGKAN JERAGAT
Lebih 25,000 Pengguna
Lelaki & Wanita Untuk Atasi Masalah Jeragat & Kulit Kusam

Masih ragu-ragu bagaimana EMME TOMTO SOAP dapat membantu anda kurangkan masalah kulit anda ?

Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah

 

  1. Menghilangkan jeragat tebal & bintik hitam di muka tanpa pengelupasan
  2. Menghapuskan jerawat kasar & halus, serta menghentikan ‘breakouts’
  3. Meratakan dan melicinkan kulit
  4. Melenyapkan kesan parut dan kedutan halus pada kulit
  5. Mencerahkan kulit secara sekata tanpa menipiskan kulit Melembabkan kulit sepanjang hari

Isi Kandungan: 100g untuk kegunaan 1-2 bulan bergantung kepada cara penggunaan.

EMME TOMATO SOAP ni sebaiknya 2 kali sehari  pagi dan malam

Ya, lelaki pun boleh guna EMME TOMATO SOAP ni

Kesan cepat atau lambat berbeza-beza pada individu bergantung pada level hormon, lifestyle, cara pemakanan dan macam-macam lagi.

Apa-apa pun kita cuba la dulu utk sebulan. Kadang-kadang kita tak perasan tapi org sekeliling kita yg tegur

Kelebihan EMME TOMATO SOAP ni bukan saja boleh guna di muka, ia jugak boleh digunakan sebagai sabun untuk mandi

Ya, individu kulit sensitif pun boleh gunakan. EMME TOMATO SOAP bebas dari sebarang bahan kimia berbahaya dan 100% ekstrak buah buahan TOMATO. Jadi sangat sesuai untuk kulit sensitif.

100% Jaminan Kulit Cantik Glowing

Sekiranya EMME TOMATO SOAP ini tidak sesuai dengan kulit anda, kami REFUND 100% duit anda kembali

Insyallah produk EMME TOMATO SOAP ini bakal merawat masalah yang anda hadapi sekarang. Oleh itu, jika anda membuat tempahan sekarang maka anda akan dilindungi dengan Jaminan Pulangan Wang

Andaikata produk ini tidak sesuai dengan kulit anda, Maka kami tidak layak pegang duit anda. Anda hanya perlu berikan nombor akaun ke nombor telefon yang kami sediakan, dan kami akan pulangkan kembali duit anda.

100% Bebas dari Risiko Tempahan Tidak Sampai

Anda order je dulu sekarang, barang dah sampai nanti baru bayar pada Rider Posmen.

 CONFIRM SELAMAT!

WARNING !!

Jangan Tunggu Lagi! Rawat Jerawat Anda Sebelum Ianya Merebak, Makin Banyak & Semakin Teruk

So lepas ni dah tak perlu pakai makeup tebal-tebal lagi dah. Anda pun akan lebih yakin dan kelihatan lebih cantik flawless. 

Berita baiknya, jika Akak order segera, Akak akan dapat dengan Harga Diskaun, dan berpeluang MENANG Hadiah seperti Cincin Emas, Handbag Berjenama dan banyak lagi Kak! Best kan Kak.
Hanya dengan pembelian RM100 ke atas layak menyertai cabutan bertuah ini.

Tolonglah jangan bertangguh lagi, sebab nanti HQ akan tamatkan harga promosi dalam masa terdekat dan harga kembali naik

SET CANTIK MENAWAN

SET PALING POPULAR

5/5

Jimat RM286 Harga asal RM297

RM 297

3 KOTAK RM 100 SAHAJA

Anda akan dibawa ke laman tempahan dimana anda boleh pilih cara pembayaran melalui Cash on Delivery atau Online Transfer FPX

SET NORMAL

2/5

Jimat RM39 Harga asal RM99

RM 99

1 KOTAK RM 69 SAHAJA

Anda akan dibawa ke laman tempahan dimana anda boleh pilih cara pembayaran melalui Cash on Delivery atau Online Transfer FPX

SPECIAL OFFER ini diberikan pada yang sempat order sebelum PROMOSI ditamatkan. HQ akan tamatkan promosi pada bila bila masa sahaja

Perlukan bantuan membuat tempahan?

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found this website and/or from EMME Beauty are unverified results that have been forwarded to us by users of the EMME Beauty, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Incepted since 2014, EMME Beauty has been exceptionally focused on delivering superb and long-term beauty results for their customers & distributors through out-of-the-box thinking, rigorous research, PCB methodology, individual proficiency, integrity and accountability.

Disclaimer :

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

https://skincantik.com/ is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.