Sampai bila nak simpan Jeragat, tompok gelap dan kulit sunburn ni.

Buang segala cela pada wajah anda tanpa sedar kulit jadi licin dan nampak muda serentak

Bacaan untuk semua wanita yang ada masalah Jeragat dan tompok gelap serta Kulit sunburn.

Miliki kulit wajah yang cerah,licin gebu tanpa merosakkan kulit dan cara jimat tanpa bazirkan wang yang banyak.

Saya nak sangat jeragat ni hilang šŸ˜”..

Tak tahan dah tiap hari.. Pagi-pagi.. Tengok cermin je buat rasa hilang mood seharian.. Tiap kali jumpa kawan mesti kena tegur jeragat kat muka ni.. Alahai segannya..

“Alhamdulillah, baru pakai 2 minggu memang berkesan sangat šŸ„° Jeragat yang dah 10 tahun dah tak nampak, muka glowing.. Pipi nampak pink-pink gitu macam pakai blusher padahal pakai EMME ni je. Memang bestla..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Baru pakai 2 minggu memang berkesan, jeragat 10 tahun dah tak nampak.

“Alhamdulillah sangat. Akak guna serum je..”

“Kak pakai EMME tak sampai sebulan jeragat Kak dah hilang..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Mesti andaĀ mengalami masalah seperti ini?

1)Ā Bengang dah cuba banyak produk tapi langsung tak berkesan, malah ada yang jadi lebih teruk.

2) Kulit Cepat Sunburn Bila Kena Cahaya Matahari

3)Ā Ambil masa yang lama untuk make up tebal-tebal tak nak bagi nampak jeragat atau tompok gelap kat muka.

TIDAK TAHU PENYEBAB UTAMA KULIT KITA ROSAK PUNCA MASALAH INI AKAN BERTERUSAN!

Ramai orang yang mengalami kulit wajah rosak terutamanya jeragat Ā adalah kerana terdedah kepada sinar UV cahaya matahari tanpa ada perlindungan UV.

Jangan dibiarkan! Suka bertangguh punca akar jeragat susah dirawat.Ā 

Sebab tu saya sangat sarankan anda ambil tindakan segera!

Amalkan memakai serumĀ pada kulit kita terutama kulit wajah kita kerana serum lah bertindak sebagai ajen rawat jeragat dan kulit kusam akibat sinaran UV.

Tapi anda jangan risau, saya dulu pun sama. Masalah ni masih boleh diselesaikan.

Memperkenalkan...

EMME BRIGHTENING SERUM

DENGAN EMME SERUM LEBIH 50,000 PENGGUNA  YANG MEMPUNYAI MASALAH JERAGAT DAN TOMPOK GELAP BERJAYA DISELESAIKAN. TERMASUK ANDA.

Kini dengan Formula dan Teknologi Nano dari Korea.. EMME SerumĀ Penyelesaian kepada masalah Jeragat, Tompok Gelap, Kusam, Sunburn dan Parut anda.

Tekstur yang Lembut, Ringan dan Wangi boleh dipakai bila-bila masa. Boleh dipakai apabila selesai mencuci muka.

EMME Serum kaya dengan Nutrien dan mempunyai ajen rawatan sehingga sehingga akar jeragat dan juga mempunyai agen kelembapan sehingga 16 jam

EMME SerumĀ juga telah diuji secara klinikal dan mendapat saranan dari Pakar Dermatology, mampu memberi khasiat dan nutrisi yang secukupnya untuk kecantikan dan kesihatan kulit kita.Ā 

Jom saya kongsikan bahan-bahan utama dalam EMME SerumĀ yang sangat berkesan untuk membaiki kulit berjeragat, tompok gelap dan sunburn.

Alpha Arbutin

  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Kurangkan Pigmentasi
  • Seimbangkan kelembapan kulit
  • Melembutkan dan menghaluskan kulit
  • Anti penuaan
  • Mencegah jerawat dan menghilangkan cela pada wajah

Centella Asiatica

  • Awet Muda
  • Menganjalkan Kulit
  • Merawat Kulit Rosak Akibat Sinar UV
  • Melembabkan kulit
  • Rawat Jeragat

Salicylic Acid

  • Mengubati Jerawat
  • Menghalang sunburn
  • Membersihkan kulit
  • Anti penuaan
  • Merawat Liang Pori Terbuka
  • Merawat Kulit Kusam

Niacinamide

  • Menghasilkan kolagen
  • Mencerahkan kulit
  • Menjadikan kulit lebih sihat berseri
  • Menghilangkan kulit kusam

Salicylic Acid

  • Mengekalkan Kelembapan dalam kulit
  • Memulihkan Kesan Sunburn
  • Mempercepatkan luka sembuh
  • Menghilangkan kedutan pada wajah
  • Mampu mengawal proses penuaan

Antara kelebihan EMME Serum Selain merawat jeragat :

Tapi.. Selamat ke pakai EMME Serum ni?

Jangan Risau Puan!

EMME Serum mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

EMME Serum berdaftar di bawah National Pharmaceutical Regulatory Agency di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) bernombor pendaftaran NOT220803029k

EMME Serum 100% Selamat Digunakan tanpa ragu-ragu.

EMME Serum telah lulus ujian makmal

EMME Serum telah melalui ujian makmal dan telah terbukti bebas merkuri dan bahan-bahan yang berbahaya yang boleh merosakkan kulit.

Bayangkan Kesan Yang Akak Dapat Setelah amalkan memakai EMME Serum, pergi mana pun orang tegur..

Puan boleh lihat sendiri betapa EMME Serum dah bantu ramai pengguna

“Alhamdulillah..Ramai dok tanya dekat messenger okay dak pakai EMME ni.Mestilah Okay..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Nak masuk 53 tahun tapi kulit licin glowing macam remaja..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Banyak sangat perubahan kak oiii.Bukan sikit je..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Sejak pakai EMME Serum.Terasa kulit halus licin tak macam dulu lagi..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Dah tak segan jumpa kawan sebab muka dah bersih, baru semangat nak selfie..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Alhamdulillah lepas guna serum ni nampak ketara sangat.. Anak akak pun kalah..” šŸ¤­

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Belum habis sebotol dah ada perubahan, jeragat dah pudar..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Jeragat makin Pudar & kulit makin cerah..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Jeragat Mak Cik nampak nipis.. Ada jiran tanya pakai apa..”

Legal Disclaimer : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Sekarang, Bayangkan diri Puan pula yang dapat wajah nampak lebih muda tanpa Jeragat, Cerah dan Glowing walaupun tak pakai make up.

“Tapi.. Betul ke EMME ni berkesan..Anda dah cuba macam-macam tapi tak menjadi..”

Ok saya faham. Takpa saya kongsi lagi perkongsian ikhlas dari pengguna EMME Serum

Jangan Risau. Kami ada sediakan Servis COD. Barang sampai, baru bayar. Order sekarang di Website ini.Ā 

Zero Risiko jika barang tak sampai atau rosak masa pengeposan

Berita baiknya, jika Anda order segera, Anda akan dapat dengan Harga Diskaun, dan berpeluang MENANG Hadiah IPHONE 14 PRO MAX Kak! Best kan akak

Hanya dengan pembelian RM100 ke atas layak menyertai cabutan bertuah ini.

Tak lama lagi harga akan naik.Anda dah tak dapat harga macam sekarang ni. Saya tak nak anda terlepas peluang ni.

SET 3 BOTOL

Anda jimat RM232 daripada harga asal RM332

(SUPERJIMAT)

RM332
3 botol RM100 sahaja

SET 2 BOTOL

Anda jimat RM198 daripada harga asal RM278

(JIMAT)

RM198
2 botol RM80 sahaja

SET 1 BOTOL

Anda jimat RM63 daripada harga asal RM112

(NORMAL)

RM112
1 botol RM49 sahaja

Anda risau produk kami langsung tak memberi kesan kepada masalah anda?

Takpa saya berani pulangkan duit anda 100% kalau tak bagi kesan langsung.

Antara soalan yang biasa ditanya oleh pelanggan kami

EMME Serum sejenis Krim Losyen yang sesuai dipakai bila-bila masa, tekstur yang lembut dan wangi. Boleh disapu terus selepas solat.

Mestilah boleh Sis. Dah ramai pengguna kongsikan yang wajah meraka dah tak kusam, putih dan ada effect glowing bila pakai EMME Serum. Seronok tak macam tu? šŸ˜

Ya boleh dan digalakkan untuk mendapat kesan yang cepat. Sebab EMME Serum membantu merawat kulit yang rosak jugak dan juga merawat serta mencerahkanšŸ„°

Boleh Sis. Cuma tidak digalakkan pakai dengan produk yang ada bahan kimia terlarang(Merkuri).

EMME Serum terbukti berkesan selesaikan masalah jeragat dan kusam. Bukan sekadar serum biasa yang hanya melindungi. Tapi merawat dan membuat wajah glowing.

Boleh Sis. EMME Serum sesuai untuk semua jenis kulit termasuk Kulit Sensitif,Kulit Berminyak, Kulit Kering dan Kulit Kombinasi.

Sis jangan risau EMME Serum selamat digunakan oleh ibu hamil kerana EMME Serum bebas dari bahan yang berbahaya kepada ibu hamil seperti Paraben, Merkuri, Hydroquinone dan sebagainya.

Mudah je Sis. Cuma sapu je serata pada muka selepas kita cuci muka. Untuk kesan yang lebih cepat dan memuaskan pakai malam sebelum tidur pun boleh pakai. Nak sapu kat tangan dan badan pun boleh. Sebab EMME ni jugak mampu memutihkan kulit.

Sekiranya Puan perlukan bantuan untuk membuat pembelian tekan je butang di bawah.

This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found this website and/or from EMME Beauty are unverified results that have been forwarded to us by users of the EMME Beauty, and may not reflect the typical purchaserā€™s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Incepted since 2014, EMME Beauty has been exceptionally focused on delivering superb and long-term beauty results for their customers & distributors through out-of-the-box thinking, rigorous research, PCB methodology, individual proficiency, integrity and accountability.

Ā 

Disclaimer :

Ā 

Facebookā„¢ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

https://cerahmenawan.com/ is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.